Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

 60dk ve 120dk kadar vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı bilgelik alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve muhit şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne yetişmesinı engelleyen itici sıcak yangın contası.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız dayanıklı başüstüneğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana gereğince de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Bu tür yangın merdiveninin omurga özelliği kompakt ve yerden kullanım sağlayan tasarımıdır. Kullanılmadığında merdiven aklık bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana mevla binalar yahut bediiyat telaşların bir faktör başüstüneğu binalar kucakin akla yatkın hale getirir.

Sosyete beyninde yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar adetlı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i mütalaa etmek ciğerin tıklayın.

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı salık ederiz. 

Panik bar yardımıyla ciğererden autarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı doğru iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış binalabilir.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin asgari boyutları, sıklet taşıma kapasiteleri ve muktezi yangına dayanıklılık dereceleri dahil yapmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yönlerini umumi olarak Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolay erişilebilir olmalarını katkısızlar.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Binanın sineinden horya essah inen betonarme merdivenler dışında, yapı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok pıtrak karşıtlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın merdiveni ile alakalı kanuni düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çaldatmaışmalarında yangın merdiveni standartları da baz cebinır.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page